Terugbrengen

van je personenbus

Omdat je een personenbus hebt gereserveerd bij Adrem Autoverhuur staat hier informatie over je gereserveerde bus. Deze informatie bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Het ophalen van je personenbus
  2. De verzekering van je personenbus
  3. Het rijden in een personenbus
  4. Het terugbrengen van je personenbus (dit artikel)

Terugbrengen van je personenbus

Personenbus ophalen.

Rijden.

Mensen vervoeren.

Bus terugbrengen.

Dat is de normale gang van zaken als je een personenbus huurt. Ik kan je veel verhalen vertellen over mensen die dat anders zagen. Dat doe ik later nog eens. Beloofd!

Omdat je een personenbus hebt gereserveerd bij Adrem, krijg je als laatste in deze serie informatie over het inleveren van de bus.

Aftanken

Als je een bus huurt krijg je die volgetankt mee. Dan is het voor de volgende huurder ook wel aardig dat deze weer vol wordt ingeleverd.

Maar wat doe je als je maar heel weinig kilometers hebt gereden. Je moet toch altijd minimaal 5 liter tanken? En niemand merkt het toch als je niet aftankt? Daar staat in dit artikel meer over: Waarom moet ik een huurauto aftanken?

Zowel wij als de volgende huurder vinden het dus fijn als je de personenbus weer volgetankt inlevert. Als je daar echt geen tijd voor hebt (of geen zin in), dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor je doen. In dat geval komen er aftankkosten bij de rekening (plus de brandstofkosten zelf natuurlijk).

Mocht je na het aftanken denken: ¨dat zijn wel erg veel liters voor wat ik heb gereden¨, meld het ons dan gerust! Wij zullen dan uitrekenen of je teveel hebt moeten tanken. Als dat zo is, dan krijg je het teveel getankte bedrag van ons terug. Eerlijk is eerlijk!

Schoonmaakkosten

Wij gaan er van uit dat je de personenbus normaal gebruikt, net zoals je eigen auto. Soms krijgen wij een bus terug die duidelijk niet 'normaal´ gebruikt is. Vieze vlekken op de bekleding, stank, de meest vreemde voorwerpen nog in de laadruimte, en zo kan ik nog wel even doorgaan...

In bijzondere, vieze, vreemde en rare gevallen zullen wij daarom schoonmaakkosten berekenen. Maar wees gerust: dat doen wij alleen in bijzondere gevallen.

Roken is niet toegestaan in onze huurauto's. Als je rookt, kun je dat beter op een parkeerplaats doen. De volgende huurder neemt graag weer een frisse bestelbus mee. Als wij merken dat er gerookt is in de auto, berekenen wij hiervoor EUR 80 exclusief BTW.

Inleveren

Bussen 24 uur per dag worden ingeleverd, ook buiten onze openingstijden. Parkeer de bus in de buurt van ons kantoor, haal al je spullen uit de bus en sluit de bus af. De sleutel kun je in een speciale sleutelkluis doen. Hoe die werkt, zullen wij uitleggen als je de bus komt halen.

Als je verder nog vragen hebt, of als je de reservering wilt annuleren (dat is altijd gratis!), laat het ons gerust weten. Je kunt bellen naar 043-3521100 of mailen naar info@ad-rem.nl