Algemeen

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Adrem BV is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die niet door Adrem BV worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Adrem BV controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. De link naar deze websites betekent niet dat Adrem BV specifieke diensten of adviezen, die op deze sites staan, aanbeveelt.

Intellectueel eigendom

Alle afbeeldingen en materialen op deze website zijn eigendom van Adrem BV en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins opgeslagen, anders dan noodzakelijk om de pagina online te kunnen bekijken. Afdrukken van de pagina’s is wel toegestaan.

Tarieven

Tarieven getoond op deze website zijn onder voorbehoud, door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd, deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud.

Automodellen

Adrem Autoverhuur is niet aansprakelijk als het getoonde automodel op de website afwijkt van het werkelijke model. Bij Adrem Autoverhuur kan niet gereserveerd worden op autotype, maar uitsluitend op autoklasse. U kunt op de website wel uw voorkeur voor een bepaald model uitspreken, maar wij kunnen de inzet van dat model niet garanderen.

Weigeren

Adrem Autoverhuur-vestigingen mogen verhuur aan klanten weigeren, zonder opgaaf van reden. Dit is mogelijk ondanks een reserveringsbevestiging.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen op deze website gelden alleen als aan alle voorwaarden wordt voldaan. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.