Disclaimer

Van Adrem Autoverhuur

Algemeen

Wij hebben ons best gedaan om een goede website te maken. Maar een foutje is zo gemaakt. Als je daar schade van lijdt, is dat natuurlijk jammer. Maar je kunt ons daar niet voor laten opdraaien. Met andere woorden: wat je ook kunt vinden op deze website, hang ons er niet aan op!

Intellectueel eigendom

Alle afbeeldingen en materialen op deze website zijn eigendom van Adrem en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins opgeslagen, anders dan noodzakelijk om de pagina online te kunnen bekijken. Afdrukken van de pagina’s is wel toegestaan.

Tarieven

Tarieven die op deze website zijn onder voorbehoud, door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier kun je geen rechten aan ontlenen. Tarieven kunnen veranderen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd, deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud.

Automodellen

Adrem Autoverhuur is niet aansprakelijk als het getoonde automodel op de website afwijkt van het echte model. Bij Adrem Autoverhuur kan niet gereserveerd worden op autotype, maar alleen op autoklasse. Je kunt op de website wel uw voorkeur voor een bepaald model uitspreken, maar wij kunnen de inzet van dat model niet garanderen

Weigeren

Adrem Autoverhuur-vestigingen mogen verhuur aan klanten weigeren, zonder opgaaf van reden. Dit is mogelijk ondanks een reserveringsbevestiging.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen op deze website gelden alleen als aan alle voorwaarden wordt voldaan. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.