Personenbus huren in Geleen

Bij Adrem Autoverhuur

Op vakantie gaan voor langere tijd of gewoonweg even ertussenuit. Grote kans dat je dan over een passend vervoersmiddel moet beschikken. Het is namelijk niet altijd zo dat men over het juiste vervoersmiddel beschikt. Dit kan zijn omdat je momenteel geen auto hebt, vanwege autopech of simpelweg omdat jouw huidige auto te weinig mensen kan vervoeren. In zulke gevallen kun je altijd terecht bij Adrem Limburg. Hier kun je namelijk makkelijk en snel een passende personenbus huren in Geleen. Echter kun je ook voor een stationcar kiezen, als je alleen maar meer bagageruimte nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit verschillende klassen, waaronder auto’s, bestelbussen en personenbussen. Zo is er voor elke noodzaak een oplossing te vinden bij Adrem. Daarbij heb je bij sommige klassen de keuze uit een automaat of handgeschakelde bak. Zo is er voor ieder wat wils bij Adrem.

youtube-video-thumbnail

Huur vandaag nog een personenbus in Geleen

Ben je in tijdnood en heb je snel passend vervoer nodig voor meerdere personen? Bij Adrem kun je vaak nog dezelfde dag een personenbus huren in Geleen. Op onze website kun je in één oogwenk het aanbod bekijken. Wij streven ernaar om alles zo helder mogelijk op onze website te weergeven. Duidelijk, snel, scherp geprijsd en zonder kleine lettertjes. Daar staan wij bij Adrem Limburg voor! Mocht je jouw gereserveerde voertuig liever op een andere locatie willen ophalen? Dan is dat geen probleem bij ons. Tijdens de reservering kun je zelf jouw gewenste vestiging selecteren. We zitten op meerdere plekken in Limburg. Dus een personenbus huren in Weert? Dat is geen probleem bij Adrem.

Onze personenbussen bestaan uit 3 categorieën, namelijk de dubbelcabine, de standaard personenbus en een personenbus met automatische versnellingsbak. De dubbelcabine kan 6 personen vervoeren, daar de 2 personenbussen maximaal 9 personen kunnen vervoeren. Kleinere gezelschappen kunnen dan het beste gebruik maken van de dubbelcabine. Ben je met een ietwat groter gezelschap? Dan ligt het aan jouw persoonlijke voorkeur of je liever handgeschakeld of automaat rijdt.

personenbus huren urmond

Dubbelcabine, 6-persoons

De dubbelcabine is het kleinste model. Hierin kan men 6 personen in vervoeren, waarbij er ook nog meer dan voldoende ruimte is voor bagage. Van de drie modellen beschikt de dubbelcabine over de meeste bagageruimte, namelijk 4.219 liter. Ideaal dus voor meerdere kampeerspullen of om fietsen in te plaatsen. Deze bus, net zoals de 9-persoons bussen, kun je ook gebruiken om dozen mee te verhuizen. Mocht je echter meerdere meubelstukken willen vervoeren, dan raden wij aan om een grotere bestelbus te huren. Dit scheelt namelijk een hoop ritten op en neer.

Personenbus, 9-persoons

In tegenstelling tot de dubbelcabine, heb je bij de 9-persoonsbus wél de optie om te kiezen uit een handgeschakelde versie of een automaat. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw gewenste afhaallocatie. Voor meer informatie hiervoor kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De personenbus beschikt over ongeveer 1/3e van de laadruimte die de dubbelcabine heeft, ongeveer 1.439 liter. Dit zorgt er wel voor dat er 9 personen mee op reis kunnen. De personenbussen zijn ideaal voor gezinnen, vrienden of om familieleden mee te vervoeren. De automaat versie is iets luxer uitgevoerd dan de handgeschakelde versie.

Personenbus huren Geleen

Personenbus aanbod van Adrem

Alle personenbussen van Adrem beschikken over airconditioning en mogen bestuurd worden met een B-rijbewijs. Je hoeft dus niet te beschikken over een speciaal rijbewijs om onze personenbussen te mogen besturen. Dit zorgt ervoor dat iedereen de mogelijkheid heeft om een passende personenbus te huren in Geleen. Zoals eerder al vermeld werd, beschikken wij over 3 soorten personenbussen. De dubbelcabine voor 6 personen en de personenbus voor 9 personen in twee uitvoeringen.

Overzicht van onze auto’s

Bij Adrem Limburg kun je terecht voor allerlei soorten vervoer. Wij verhuren namelijk niet alleen maar bestelbussen en personenbussen, maar ook auto’s voor het dagelijks gebruik. Deze auto’s zijn voorzien van alle moderne gemakken. Daarbij komt het feit dat je bij Adrem goedkoop en snel auto’s, bestelbussen en personenbussen kunt huren in Geleen en omstreken. Ons auto arsenaal bestaat uit de volgende categorieën: kleine auto’s, compacte auto’s, compact mét automaat, middenklasse automaat en stationcars. Er is dus voor ieder wat wils. Voor meer informatie over onze mogelijkheden en prijzen, neem gerust contact op met éen van onze vestigingen.

De garanties van een personenbusje huren in Geleen bij Adrem

Graag zetten we alle garanties die wij bieden nog even voor je op een rij. Zo heb je in één oogopslag duidelijk wat wij van Adrem jou kunnen bieden als je ervoor kiest om bij ons een personenbus te huren in Geleen.

Door onze gebruiksvriendelijke website kun je op ieder moment van de dag gemakkelijk een verhuisbus huren in Geleen

Annuleren is altijd gratis

Wij leveren nieuwe en betrouwbare vervoersmiddelen zodat jij je veilig de weg op kunt

Een personenbus huren in Geleen kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen

Wij hebben meerdere vestigingen in Zuid-Limburg waar je terecht kunt

Op al deze plekken werken uitsluitend zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die jou met een glimlach op weg helpen

Je krijgt bij ons niet altijd waar je om vraagt, je krijgt bij ons juist datgene wat je nodig hebt

Wij helpen jou graag in je keuze voor de beste personenbus die geheel aan jouw wensen voldoet.

auto verhuur maastricht

De garanties van Adrem

Wij willen hét autoverhuurbedrijf in Zuid-Limburg zijn waar iedereen graag een auto of bus huurt. Wij onderscheiden ons van andere autoverhuurbedrijven door écht te luisteren naar onze huurders. Bovendien garanderen wij dat wij doen wat wij beloven. Jouw doel is ons doel: dat je veilig en met het voertuig naar jou wens op de plaats van je bestemming komt en ook weer terug.

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.

Adresgegevens

Adrem autoverhuur Sittard

Uw adres voor voertuigverhuur in Sittard.

Adres: Economiestraat 2, 6135 KV Sittard

Telefoonnummer: 046 202 1345

Email: sittard@ad-rem.nl