25 jaar Adrem Autoverhuur én een nieuwe vestiging!

Frits Pieper
19 sep 2023

“Daarvoor moet je echt niet bij mij zijn,” staat er op de website van Adrem Autoverhuur onder de foto van eigenaar Frits Pieper. Op de homepagina prijkt met grote letters de ludieke slogan “Wij maken dat je wegkomt”.

Daarmee is de toon meteen gezet, want bij Adrem wordt hard gewerkt en hard gelachen. En dat dat een gouden combinatie is blijkt wel uit het feit dat Adrem op 1 juni 2023 haar vijfde vestiging opent in het Noord-Limburgse Venlo. Dat betekent dat er vanaf die datum – waar je je in Limburg ook bevindt – altijd wel een Adrem in de buurt is. Hoogste tijd dus voor een gesprek met Frits Pieper over hoe het 25 jaar geleden allemaal begon.

‘Heel simpel,’ vertelt Frits, ‘mijn vrouw en ik zijn destijds in Maastricht begonnen met één auto en één bus om te verhuren en de afspraak om het vijf jaar te proberen. Als het dan nog niet zou lopen, of beter gezegd zou rijden, zouden we iets anders gaan proberen.

Maar zover is het nooit gekomen.
Eén auto en één bus werden er meer, en Adrem Autoverhuur groeide uit tot een bloeiend bedrijf. Inmiddels beschikken we over een zeer ruim aanbod in auto’s en bestelbussen die je voor korte of
langere tijd kunt huren, en allang niet meer alleen in Maastricht. In 2010 openden we een tweede vestiging in Heerlen, en in de jaren die volgden vestigden we ons in Sittard, Roermond en nu dus ook in Venlo.

Wat is de kracht van Adrem Autoverhuur?

‘Onze kracht zit ‘m er denk ik in dat we de zaken simpel houden,’ zegt Pieper, ‘bij Adrem Autoverhuur doen we wat we zeggen, en zeggen we wat we doen. Dat betekent optimale duidelijkheid voor de klant, die daardoor nooit achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Je hoort vaak verhalen over mensen die ergens een auto of een bus gehoord hebben en dan achteraf geconfronteerd worden met extra kosten of erger nog, aansprakelijk worden gesteld voor een al bestaande schade aan een huurauto. Daar houden we bij Adrem niet van. Onze communicatie is helder en open, en als het even kan voorzien van een vleugje humor, want daar houden we wél van!’

En de klanten ook, zoveel is duidelijk. Met meer dan 3 miljoen huurkilometers per jaar en ruim 12.000 huurcontracten behoort Adrem Autoverhuur tot één van de meest succesvolle
autoverhuurbedrijven in Limburg. Dus ga je verhuizen? Wil je er een dagje met je hele voetbalelftal op uit? Of was je vrouw er vanochtend alwéér nog voordat je wakker werd met de auto vandoor?
Wat je vervoersprobleem ook is, Adrem heeft er de oplossing voor!

“Wij maken dat je wegkomt,” prijkt in grote letters op de home pagina van Adrem Autoverhuur, en daarmee is de toon meteen gezet.

Related Posts

nieuwe auto inrijden

Moet je een nieuwe auto inrijden?

Nieuwe auto’s hebben een magische aantrekkingskracht; de glimmende lak, het frisse interieur en de belofte van probleemloos rijplezier. Maar voordat…

Lees meer »

gewicht auto trekken

Hoeveel gewicht mag mijn auto trekken?

Het is een vraag die menig autobezitter zichzelf stelt: hoeveel mag mijn auto eigenlijk trekken? Of je nu met een…

Lees meer »

beginners auto

De top 15 beste beginners auto’s

Het kiezen van je eerste auto is een spannende, maar soms overweldigende ervaring. Met zoveel opties op de markt kan…

Lees meer »