Gevonden voorwerpen in huurauto’s

Frits Pieper
15 feb 2017

Je gelooft nooit wat mensen in huurauto’s achterlaten

Oké, wij hebben wel eens vreemde voorwerpen aangetroffen in onze huurauto’s, maar je gelooft nooit wat klanten in de auto’s van collega-bedrijven achterlieten.

Kunstbeen

In Liverpool (VK) vonden onze collega’s van Europcar een kunstbeen. Of er daarna in Liverpool een man gezien is huppelend op zijn ene been, of dat de huurder de prothese zojuist had gekocht als curiositeit, weten we niet.

Harnas

Waar en wanneer weten we niet exact, maar naar verluidt heeft er ooit iemand een compleet middeleeuws harnas in een huurauto achtergelaten. Hoe je zoiets kunt vergeten, gaat ons begrip te boven.

Handgranaat

Zuid-Afrika is niet het veiligste land ter wereld. Daar vond een verhuurbedrijf dan ook eens een verdwaalde handgranaat in een teruggebrachte auto. De huurder was een particulier beveiligingsbedrijf.

Menselijk skelet

In Seattle in de Verenigde Staten deed een autoverhuurder een wel erg lugubere ontdekking. Op de achterbank werd een compleet menselijk skelet aangetroffen! Het bleek te worden gebruikt in biologielessen.

Glazen oog

In Engeland wilde iemand klaarblijkelijk een oogje in het zeil houden, want in een teruggebrachte huurauto werd een glazen oog aangetroffen. De eigenaar heeft zich nooit gemeld.

Brancard

Of er ook daadwerkelijk een zieke of gewonde mee is vervoerd, weten we niet. Maar in een geretourneerde huurbus schijnt ooit ’s een heuse brancard te zijn aangetroffen. Misschien heeft het busje dienst gedaan als geïmproviseerde ziekenauto voor enkele onderwereldfiguren?

Elektrische heggenschaar

Oké, tussen de overige items staat een elektrische heggenschaar misschien niet zo vreemd. Maar je laat een heggenschaar toch minder makkelijk in een huurauto achter dan pak ‘m beet je beurs of telefoon, dachten wij.

Geprepareerd hertenhoofd

Op de terugweg van de curiositeitenmarkt of taxidermist besluit je je huurauto of huurbus terug te brengen, om vervolgens je pas verworven hertenhoofd te vergeten. Onwaarschijnlijk? Ja. Maar klaarblijkelijk niet onmogelijk.

Ondergoed

Misschien niet zo verrassend, maar in teruggebrachte huurauto’s en huurbusjes wordt ook wel eens (gedragen) ondergoed aangetroffen. Waarschijnlijk niet omdat iemand deze bij het omkleden vergeten is.

Verlovingsring

Over een gevonden diamanten verlovingsring lopen de lezingen uiteen. Volgens één relaas werd de ring gevonden in een doos bonbons. Een ander verhaal wil dat de ring zich in een sok bevond. Of het betreft twee aparte verhalen natuurlijk. We weten niet of de ring ooit nog is opgeëist.


Heb jij wel ’s per ongeluk wat achtergelaten in een huurauto, taxi of het openbaar vervoer? Wat was het? En heb je het nog teruggekregen? Bestelbus huren in regio Heerlen? Dat kan bij Adrem! Vergeet niet om je spullen weer mee naar huis te nemen. 

Laat een reactie achter

Related Posts

Versnellingspook

Auto schakelt niet meer – wat nu?

Het kan voorkomen dat je tijdens het rijden moeite krijgt met schakelen. Opeens schakelt de auto niet meer. Je wilt…

Lees meer »

parkeren in geleen

Goedkoop en gratis parkeren in Geleen

Ben jij regelmatig te vinden in Geleen? Bijvoorbeeld omdat je er werkt of omdat je het leuk vindt om naar…

Lees meer »

gratis parkeren valkenburg

Waar kun je (gratis) parkeren in Valkenburg?

Als je een auto komt huren bij ons in Sittard om het prachtige Limburg te ontdekken, dan staat er vast…

Lees meer »