Personenbus huren Hoensbroek

Heb je tijdelijk vervoer nodig om een grotere groep mensen te verplaatsen? Dan is een personenbus huren iets voor jou. Bij Adrem kun je tegen scherpe tarieven een betrouwbaar personenbusje huren. Niet alleen kun je een personenbus huren in Hoensbroek, maar ook personenauto’s, bestelbussen en verhuisbusjes. Een personenbus huren in Hoensbroek doe je door op onze website de personenbussen te bekijken en de bus die je wenst te reserveren. Wij garanderen je dat de bus op het afgesproken afhaalmoment op je staat te wachten op je dichtstbijzijnde afhaalpunt. Met onze goede prijzen en scherpe voorwaarden maken we het voor iedereen mogelijk om een voertuig te huren tegen een betaalbare prijs!

U - Peugeot Boxer lang-hoog

Onze personenbussen

Woon je in Hoensbroek en omstreken en heb je niet de vervoersmiddelen om een grotere groep mensen te vervoeren, dan is het huren van een personenbus de uitkomst. Er hoeft maar één persoon te rijden en je hoeft maar een auto te gebruiken. Bovendien ben je samen op reis. Dat is wat gezelliger. Het huren van een personenbus kan bijvoorbeeld bij de volgende situaties uitkomst bieden:

- Wintersportvakantie
- Bedrijfsuitje
- Weekendje weg van groot gezin
- Vervoer mensen en bagage naar vliegveld
- Kinderfeestje
- Concert

Bij Adrem vind je een ruim aanbod in personenbussen verspreid over onze vestigingen. We kunnen drie type personenbusjes aanbieden: de dubbelcabine bussen voor 6 personen, de handgeschakelde personenbussen voor 9 personen en de personenbussen met automaat voor 9 personen. We hebben personenbussen van de merken Peugeot, Ford, Volkswagen en Mercedes. De personenbussen kunnen met een B-rijbewijs bestuurd worden en bevatten airconditioning.

Kan ik beter een 6-persoons dubbelcabine of een 9-persoons personenbus huren?

Onze dubbelcabine personenbus biedt ruimte aan zes personen. Een voordeel van deze bus is dat hij tevens een grote laadruimte heeft, waardoor je gezelschap ook genoeg bagage kan meenemen. Deze bus is bijvoorbeeld prima geschikt voor fietsreizen, kamperen of toeren. De 9-persoonsbus heeft ruimte om negen mensen te vervoeren. Hoewel de laadruimte kleiner is dan bij de dubbelcabine kun je nog steeds genoeg bagage in de laadruimte kwijt. De 9-persoonsbussen zijn ideaal voor korte reizen.

De huurperiode van je personenbus

Hoe lang jij de personenbus wil huren, kun je helemaal zelf bepalen. De voertuigen van Adrem kun je lenen voor een of meerdere dagen. Het is echter bij ons ook mogelijk om de bus te huren voor een bepaald aantal uren of een dagdeel. Je kunt je personenbus ook terugbrengen buiten openingstijden. Je parkeert de auto in de straat en gooit de autosleutel in de beveiligde sleutel box in. De volgende ochtend controleren wij de auto.

De prijzen van een personenbus in Hoensbroek

Je personenbus huren in Hoensbroek heb je gemakkelijk en snel gedaan via onze website. Je kunt bij ons huren per gereden kilometer, waardoor je nooit te veel betaalt in jouw huurperiode. Je geeft een schatting van het aantal te rijden kilometers op en zo betaal je alleen wat je verrijdt. Is je schatting toch hoger uitgevallen, dan betaal je de rest met een zeer goedkoop tarief per kilometer. Bovendien krijg je een vol getankte bus mee, wanneer je de personenbus komt halen. Voordat je de personenbus terugbrengt, tank jij deze alleen nog vol. Bij het inleveren van je voertuig wordt de borg direct verrekend met je huurprijs.

Scherpe huurvoorwaarden

Wij bij Adrem werken op een heldere manier en je zult er niet snel voor verrassingen komen te staan. Bij ons betaal je geen wegenbelasting of extra brandstofkosten. Wij staan garant voor een goed onderhouden wagenpark, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij je ook een 100% vervoersgarantie aan. Dit houdt in dat, wanneer je iets onderweg gebeurt waaraan je niks kon doen, de kosten voor onze rekening zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij en je gezelschap op de plek van bestemming aankomen. Onze voertuigen zijn allrisk verzekerd, waardoor reparatie- en onderhoudskosten voor onze rekening zijn.

youtube-video-thumbnail

Je kiest voor Adrem Autoverhuur

Wat onderscheidt Adrem nu van andere autoverhuurbedrijven? Graag zetten wij onze garanties voor je op papier, zodat je in een oogopslag ziet waarom je voor Adrem Autoverhuur moet kiezen:

  • Snel en makkelijk je ideale huurvoertuig vinden en reserveren
  • Annuleren kun je zonder kosten
  • Transparante werkwijze
  • Duidelijk huurcontract zonder kleine lettertjes
  • Betrouwbare vervoersmiddelen
  • Klantvriendelijke en behulpzame medewerkers
  • 100% vervoersgarantie

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe een personenbusje huren in Hoensbroek te werk gaat? Of wil je meer informatie over de personenbussen in ons wagenpark? Neem dan gerust contact met ons op. Naast Hoensbroek kunt u ook een personenbus huren in Brunssum, Heerlen of Sittard. Welke mogelijkheden er zijn, kun je ook altijd bij een van onze vestigingen navragen. Onze klantvriendelijke medewerkers helpen je graag verder.

De garanties van Adrem autoverhuur Limburg

100% vervoersgarantie: Als je niet komt waar je moet zijn, betaal je geen cent.

Géén onverwachte kosten: Je betaald alleen wat vooraf afgesproken is.

Gratis annuleren: Komt het toch niet uit, elke reservering kan je gratis annuleren.