Bugatti Chiron huren

Frits Pieper
01 apr 2019

Als er één auto is die de harten van autoliefhebbers sneller doet kloppen, is het wel de Bugatti Chiron. Met een productie van slechts 500 stuks, is dit één van ’s werelds meest exclusieve auto’s. En jij kunt ‘m nu een dagje huren bij Adrem Autoverhuur Limburg.

Door onze relatie met een Limburgse importeur van exclusieve auto’s hebben we zeven dagen de beschikking over deze hypercar. Namelijk van 8 tot en met 14 april. In die week is het mogelijk de razendsnelle bolide voor een dag of dagdeel te huren. Langer huren is niet mogelijk, omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven deze bijzondere auto te ervaren.

Nog 5 dagen beschikbaar

De auto is nog op vijf dagen te huur. De Chiron is namelijk al één dag (12 april) gereserveerd door een Maastrichtse ondernemer, die er tijdens een relatiedag zijn relaties in wil rondrijden. Een andere dag (14 april) gaan we zelf met ons personeel door Limburg toeren in deze blikvanger. De auto is dus nog beschikbaar van 8 tot en met 11 april en op 13 april.

Eerder deze maand werd dezelfde Chiron nog gebruikt om bezoekers van TEFAF Maastricht in stijl van Maastricht Aachen Airport naar de kunstbeurs te vervoeren.

De auto, op papier een leaseauto, is te huur voor 9.500 euro per dag of 6.500 euro per dagdeel (ochtend/middag/avond). We verdienen er overigens geen cent aan, want de opbrengsten gaan rechtstreeks naar de eigenaar. Niet dat die er veel aan overhoudt, want je hebt natuurlijk ook te maken met slijtage. Zo kost een nieuwe band ongeveer 20.000 euro per stuk.

Huurvoorwaarden

Bij deze speciale auto hoort natuurlijk ook een speciaal huurcontract. Voor 9.500 euro krijg je 500 vrije kilometers, voor een dagdeel 250. Meer mag je er ook niet mee rijden, vanwege de hoge afschrijvingskosten. Je hoeft geen rekening te houden met de kosten van brandstof voor deze benzineslurper. Tanken bij een regulier pompstation gaat niet, want deze exoot lust alleen premiumbrandstof, die je kunt tanken bij onze speciale tankinstallatie. Dus wees gerust: brandstofkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Er mogen geen andere personen dan de feitelijke huurder in rijden. Helaas mag je niet met de auto naar het buitenland, dus even lekker knallen op de Deutsche Autobahn is uit den boze. De speciale sleutel waarmee je de topsnelheid van dit straatlegale racemonster ontgrendelt, blijft in handen van de eigenaar. Daardoor is de top begrensd op 380 km/u. in plaats van de ‘normale’ 420 km/u.

O ja, het huurbedrag is trouwens nog exclusief de (verplichte) verzekering van € 500 per dag. Voor je wegrijdt in de Chiron, krijg je eerst een (verplichte) instructie van een instructeur. Je rijdt per slot van rekening niet elke dag in een auto met 1500 pk en een waarde van 3,4 miljoen euro.


Ben je bereid je bankrekening te plunderen voor deze unieke ervaring? Bel dan naar 043 – 352 1100, en we geven je graag meer informatie! Personenbus huren in de regio Stein? We helpen je graag!

2 reacties

 1. Aleksandra Kandora op 1 april 2019 om 08:47

  Hey Frits,

  Just out of curiousity- how much would it be in total to rent the car for a day?

  And what would be the deposit?

  Cheers,
  Aleksandra Kandora

  • Frits Pieper op 1 april 2019 om 08:55

   Hi Aleksandra,
   The total rent is € 10.000 per day, deposit the same amount.
   Have a wonderful day!
   Frits Pieper

Laat een reactie achter

Related Posts

nieuwe auto inrijden

Moet je een nieuwe auto inrijden?

Nieuwe auto’s hebben een magische aantrekkingskracht; de glimmende lak, het frisse interieur en de belofte van probleemloos rijplezier. Maar voordat…

Lees meer »

gewicht auto trekken

Hoeveel gewicht mag mijn auto trekken?

Het is een vraag die menig autobezitter zichzelf stelt: hoeveel mag mijn auto eigenlijk trekken? Of je nu met een…

Lees meer »

beginners auto

De top 15 beste beginners auto’s

Het kiezen van je eerste auto is een spannende, maar soms overweldigende ervaring. Met zoveel opties op de markt kan…

Lees meer »