Zorgeloos een auto huren

Frits Pieper
28 nov 2018

Bij Adrem Autoverhuur Limburg maken we het huren van een auto of busje graag zo gemakkelijk mogelijk je. Daarom hebben we de belangrijkste dingen waar je aan moet denken en waar je op moet letten voor je op een rijtje gezet.

Jonge bestuurders

Ben je jonger dan 25 jaar? Geen probleem. Bij ons kun je al een auto of busje huren in de regio Stein vanaf 21 jaar – zonder toeslag. Wel moet je minimaal een jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

Legitimatiebewijs

Naast je rijbewijs vragen we om een tweede legitimatiebewijs: je paspoort of identiteitskaart. Ook willen we graag een bankafschrift of telefoonrekening zien met je huidige adres daarop. Dat mag ook een email zijn van bijvoorbeeld je energierekening met jouw adres.

Borg

Voor het huren van een auto of busje moet je borg betalen. De waarborgsom wordt later verrekend met de huur. De borg voor auto’s vanaf categorie C (kleine middenklasse en hoger) kun je alleen per creditcard voldoen. Bij kleinere auto’s en bestelbussen kun je de borg ook met pin betalen.

7 dagen per week een auto huren

Hoewel onze vestigingen op zondag zijn gesloten, kun je wel voor zondag een auto of busje huren. Je kunt de auto dan al op zaterdagmiddag komen halen en uitlerijk op maandagmorgen inleveren. Dit telt bij ons als een normale huurdag. Terugbrengen kan altijd, ook buiten onze openingstijden.

Extra bestuurders

We rekenen geen extra kosten voor extra bestuurders. Iedereen (ouder dan 21 jaar, langer dan 1 jaar rijbewijs) mag in je huurauto rijden. Wel moeten we voor de verzekering een kopie van het rijbewijs van alle bestuurders hebben.

Tankbeleid

We hanteren een vol-voltankbeleid. Dat betekent dat je je huurauto of –busje volgetankt meeneemt en weer volgetankt terugbrengt. Bewaar je tankbonnetje. Als je meer hebt moeten tanken dan je gereden hebt, omdat de vorige huurder het voertuig niet heeft volgetankt, verrekenen wij dat met je.

Verzekering en eigen risico

Al onze voertuigen zijn WA+casco verzekerd. Dat betekent dat je verzekerd bent voor schade aan je eigen (huur)auto en schade aan anderen. Wel is er altijd een eigen risico. Dat kun je voor een extra premie per dag gedeeltelijk afkopen.

Ongelimiteerde kilometers

Als je ver moet rijden, kun je het besten kiezen voor een huurprijs inclusief een onbeperkt aantal kilometers. Voor kortere stukjes kun je beter per kilometer afrekenen.

Bezorgen of ophalen

Wil je dat wij de auto ergens komen bezorgen? Dat kan. Je betaalt dan wel een toeslag. Je betaalt ook een toeslag als wij de auto op locatie moeten ophalen.

Een goedkoper alternatief is dat wij jou thuis ophalen en naar kantoor brengen, waar het huurcontract gemaakt kan worden. Na de huur kunnen wij je ook thuis brengen. In beide gevallen is dit een lagere toeslag dan de auto laten bezorgen en/of laten ophalen.


Heb jij ideeën hoe we het huren van een auto of bestelbus nog makkelijker of prettiger kunnen maken? Laat het ons weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Related Posts

nieuwe auto inrijden

Moet je een nieuwe auto inrijden?

Nieuwe auto’s hebben een magische aantrekkingskracht; de glimmende lak, het frisse interieur en de belofte van probleemloos rijplezier. Maar voordat…

Lees meer »

gewicht auto trekken

Hoeveel gewicht mag mijn auto trekken?

Het is een vraag die menig autobezitter zichzelf stelt: hoeveel mag mijn auto eigenlijk trekken? Of je nu met een…

Lees meer »

beginners auto

De top 15 beste beginners auto’s

Het kiezen van je eerste auto is een spannende, maar soms overweldigende ervaring. Met zoveel opties op de markt kan…

Lees meer »