Eropuit in de lente met een auto met trekhaak

Nina Geuskens
24 mei 2022

De lente is begonnen en het mooie weer zorgt ervoor dat de behoefte aan een vakantie groter wordt. Ondanks dat je je vakantie in de zomer misschien al geboekt hebt, wil je toch nog een aantal dagen weg. Een auto met trekhaak huren is een ideale manier om eropuit te gaan in het voorjaar. Naast dat het veel makkelijker en misschien wel voordeliger is dan een vakantie met het vliegtuig, kun je ook helemaal zelf bepalen wat en wanneer je iets gaat doen. Ben jij van plan om een auto te huren met trekhaak om eropuit te gaan in de lente, maar weet je niet zo goed wat je kunt gaan ondernemen? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog! Bij Adrem Autoverhuur Limburg is jouw reis onze bestemming.ehHehET mppaengeb

De voordelen van een auto met trekhaak huren voor vakantie

Heeft jouw eigen auto geen trekhaak? Of ben je niet in het bezit van een auto? Dan is een auto met trekhaak huren voor de vakantie dé oplossing voor jou. Er zijn dan ook allerlei verschillende soorten vakanties waarbij een auto met trekhaak van pas komt. Het grote voordeel van een auto huren met trekhaak is dat je gebruik kunt maken van een trekhaak zonder meteen een auto aan te schaffen. Ook kun je met een auto met trekhaak naast je spullen een aantal personen vervoeren. Vaak is dit niet het geval bij een bestelbus. Het is daarom naast een goedkope oplossing ook erg praktisch. Wil je er graag op uit, maar weet je niet goed wat allemaal de mogelijkheden zijn? Hieronder geven we een aantal voorbeelden van soorten vakanties die jij met een auto kunt ondernemen.

Voor elke soort vakantie komt een trekhaak van pas

Op pad met de caravan

Ben je in bezit van een caravan? Of ben je van plan om een caravan om te huren voor jouw vakantie in de lente? Dan komt een auto met trekhaak natuurlijk enorm van pas. Een aantal prachtige en populaire bestemmingen in Europa voor een vakantie met caravan zijn:

  • De Normandische kust in Frankrijk
  • In Frankrijk in het gebied tussen de Alpen en de Côte d’Azur
  • De Costa Brava in Spanje
  • De Sloveense kust

Een sportieve vakantie

Ben je niet zo van het relaxen op je vakantie? Dan kun je ook op een sportieve vakantie gaan. Zo is het zelfs mogelijk om een fietsendrager te plaatsen op een trekhaak. Zo kun je op de mooiste plekken een prachtige fietstocht maken. Nog inspiratie nodig voor fietsvakanties? Een aantal tips zijn:

  • De Vlaanderenroute in België
  • Vanuit te Alpen naar Verona in Noord- Italië
  • Het eiland Mallorca
  • Langs de Rijn in Zwitserland

Spullen meenemen is geen probleem

Een ander voordeel van een auto huren met trekhaak voor een vakantie is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid spullen die je kunt meenemen. Zo kun je gebruik maken van een aanhangwagen waar jij je spullen in kwijt kunt. Ideaal als je bijvoorbeeld een huisje of tent gaat huren waar je je eigen slaapspullen moet meenemen. Zo hoef je niet te twijfelen of je die extra jas wel of niet gaat meenemen. Populaire bestemmingen waar je een huisje kunt huren voor je vakantie zijn Frankrijk, Italië, Kroatië en Luxemburg.

Wil je graag een auto huren voor een vakantie omdat je een roadtrip wilt maken? Lees dan ook onze blog waar we alles vertellen over de plekken die je moet hebben bezocht!

Related Posts

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »

gratis parkeren roermond

Goedkoop en gratis parkeren in Roermond

Roermond is een ontzettend leuke stad om te shoppen in de bekende Designer Outlet of het Retailpark. Ook de historische…

Lees meer »