Vervoer nodig voor een vrijgezellenfeest?

Nina Geuskens
06 okt 2021

Een vrijgezellenfeest is een feest dat in de meeste gevallen door goede vrienden of familie van een aanstaande bruid of bruidegom wordt georganiseerd. Het feest wordt gehouden als ‘afscheid’ van het vrijgezellenleven voordat de bruid en bruidegom in het huwelijksbootje stappen. Met een vrijgezellenfeest worden meestal leuke activiteiten georganiseerd met aansluitend een hapje, drankje en dansje. Ga jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriendin, neef, stiefmoeder of misschien wel buurman en ben je nog op zoek naar vervoer? Bij Adrem Limburg kun je terecht voor allerlei soorten vervoer, van personenbussen tot aan verschillende soorten personenauto’s.

Een vrijgezellenfeest organiseren

Als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren komen er een heleboel zaken op je af. Je dient overal rekening mee te houden, van de personen die worden uitgenodigd tot aan de locatie. Het leukste is om het vrijgezellenfeest te verzwijgen voor de aanstaande bruid of bruidegom. Zo kun je de persoon in kwestie écht verrassen met een leuk feest. Regel het vervoer van en naar het vrijgezellenfeest bij Adrem Autoverhuur. Zo weet je zeker dat je 100% vervoersgarantie krijgt en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest? Wij hebben enkele leuke activiteiten op een rijtje gezet!

Pretpark

Ga met de hele club naar een pretpark om nog voor één dag even lekker kind te zijn! De bruid of bruidegom komt zo ook meteen aan een flinke dosis adrenaline en wordt zo klaargestoomd voor de bruiloft. Bezoek de wildste achtbanen en vergeet niet om na de drukke dag te genieten van een lekkere maaltijd en een drankje.

Maak er een weekend van

Wie zegt dat een vrijgezellenfeest maar 1 dag duurt? Maak er meteen een heel weekend van! Je kunt voor luxe kiezen in een hotel, maar het is ook heel leuk om samen met het gezelschap wat tenten op te zetten en te gaan kamperen. Deze overnachting in de natuur is niet alleen relatief een goedkopere optie, maar ook nog eens hartstikke gezellig. Neem een barbecue en flessen wijn of bier mee, een leuk weekend gegarandeerd!

Ballonvaart

Een unieke ervaring voor zowel de bruid of bruidegom als het gezelschap. Een ballonvaart is een toffe ervaring om te delen met dierbaren. In ongeveer 3 uur kun je genieten van het prachtige uitzicht vanuit de ballon. Als iedereen weer met beide benen op de grond staat, is het leuk om een restaurant op te zoeken of om de kroeg in te duiken. Want een lekker hapje en drankje mag natuurlijk niet ontbreken op een vrijgezellenfeest.

Wijn- of bierproeverij

Houd het gezelschap van het vrijgezellenfeest (en vooral de bruid of bruidegom) wel van een drankje? Dan is een wijn- of bierproeverij een leuk idee! Dit kun je eenvoudig bij iemand thuis organiseren, of juist ergens op locatie. Liever iets sterkers? Er zijn heel veel varianten op proeverijen! Een gin-proeverij, whisky-proeverij… Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel.

Dit zijn enkele ideeën voor activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Vervoer nodig met het vrijgezellenfeest? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Lees ook onze pagina over een trouwauto huren, voor de échte grote dag van het bruidspaar.

1 reactie

  1. Farra Rijpma op 20 november 2021 om 21:46

    Hallo. Ik zoek vervoer voor 10 meisjes en 4 volwassen. Mijn dochtertje viert haar verjaardag in Nuth. Op 29 Febr 2022.feestje begint om 1300 en eindigt om 1600.is dit mogelijk voor jullie. Zou het busje ook versierd kunnen met glitter en glamour. Wat is jullie vraagprijs. Mvg Farra

Laat een reactie achter

Related Posts

private lease auto overnemen

Kun je de private lease van een auto overnemen?

Een private lease is een flexibele en kosteneffectieve manier om een ​​auto te gebruiken zonder het eigendom ervan te bezitten….

Lees meer »

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »