Zakelijk huren of leasen

Frits Pieper
04 okt 2016

Zakelijk huren of leasen

Bij Adrem Autoverhuur Limburg kun je ook zakelijk huren of leasen. In veel gevallen een uitstekend alternatief voor het zelf aanschaffen van een bedrijfsauto of bestelbus. In principe kan iedereen met een KvK-nummer ‘op rekening’ te rijden. Ook zzp’ers.

Wij hebben verschillende huur- en leaseoplossingen die interessant zijn voor bedrijven.

Per dag(deel) of week huren

Je hebt kort een vervangende of extra bedrijfswagen nodig. Bijvoorbeeld omdat je eigen auto of bestelwagen stuk is of een uitzendkracht op pad wilt sturen. Dan kun je bij ons per dagdeel, dag of week huren. Ideaal voor als je af en toe een auto of bus wilt huren.

Langer huren of leasen (shortlease)

Heb je dertig dagen of langer een auto of bestelbus nodig? Dan kun je bij ons ook langer huren. ‘Shortlease’ noemen wij dat. Daarbij sluit je een maandcontract af en daarna kun je de huur per dag opzeggen. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract. Je profiteert van een extra voordelig dagtarief en behoudt je flexibiliteit.

Shortlease kan in diverse situaties interessant zijn. Bijvoorbeeld om de levertijd van je nieuwe bedrijfswagen te overbruggen. Of omdat je liever afziet van de lasten die gepaard gaan met eigendom, maar wel over een auto wilt kunnen beschikken.

Shortlease heeft een minimale looptijd van dertig dagen. In principe is er geen maximale looptijd.

Huren of shortlease heeft verschillende voordelen. Je betaalt een transparant all-intarief voor de huur, all-riskverzekering, wegenbelasting plus de onderhouds- en reparatiekosten. Tijdens onderhoud en reparaties krijg je bovendien de beschikking over vervangend vervoer. Je zit dus nooit zonder auto en hebt praktisch nergens omkijken naar. Het enige wat je zelf moet doen, is tanken. Je kunt kiezen voor één, twee-, drie- of vierduizend vrije kilometers per maand of ‘gewoon’ per kilometer afrekenen.

Zakelijk huren of leasen is interessant voor bedrijven van verschillende omvang, ook voor de zzp’er. Natuurlijk is het als bedrijf ook mogelijk om meerdere voertuigen te huren/leasen. Vraag daarvoor een offerte op maat aan.

Overweeg je ook zakelijke huur of lease? Wil je weten hoe het bijvoorbeeld zit met het privégebruik van je zakelijke leaseauto of heb je andere vragen? Stel ze ons! Liever een auto huren? Een auto huren in Born en omgeving doe je bij Adrem! 

Laat een reactie achter

Related Posts

private lease auto overnemen

Kun je de private lease van een auto overnemen?

Een private lease is een flexibele en kosteneffectieve manier om een ​​auto te gebruiken zonder het eigendom ervan te bezitten….

Lees meer »

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »