Goedkoop dagje uit: Avonturenland Heerlen

Frits Pieper
11 sep 2015

Ouders weten het: een dagje uit met de kinderen kan aardig in de papieren lopen. Dan is het goed om te weten dat er tal van plekken in Limburg zijn waar je terecht kunt voor een goedkoop dagje uit. Avonturenland in Heerlen is daar één van.

Indoor speelparadijs

Avonturenland HeerlenAvonturenland Heerlen is een indoor speelparadijs, maar je kunt er ook minigolfen, lasergamen en indoor football spelen. Het klimkasteel heeft twee etages vol met uitdagende hindernissen. Beneden is er genoeg te doen voor dreumesen en peuters, zoals een ballenbak en blokken om een kasteel te bouwen.

Op de eerste verdieping van het complex zijn er twee hindernisbanen. Leuk voor een wedstrijdje in teamverband. Op deze verdieping vind je ook de minigolfbaan, waar je gratis gebruik van kunt maken.

Ouders kunnen aan een van de vele tafeltjes genieten van een hapje en een drankje, terwijl hun kroost zich vermaakt. Op de kaart staan diverse lunchgerechten, pannenkoeken, complete maaltijden, hapjes, friet en snacks.

Kinderfeestje

Avonturenland HeerlenAvonturenland Heerlen biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van een kinderfeestje. Een all-inclusivefeestje in het speelparadijs, of een laser- of footballkinderfeestje. Op de website kun je speciale uitnodigingen voor deze kinderfeestjes printen.

Openingstijden en tarieven

Avonturenland Heerlen is van woensdag tot en met zondag en tijdens schoolvakanties ook op maandag en dinsdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend.

De toegangsprijs voor kinderen tot en met 3 jaar is 3,50 euro. Voor oudere kinderen betaal je 6 euro en ouders hebben gratis toegang. Het lasergamen kost 2,50 euro per persoon per spel en indoor football 2,50 euro per persoon per uur.

Check de website voor de prijzen van de arrangementen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Let op! Iedere donderdag en vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur kosten de entree en alle friet en snacks slechts 1 euro! (Een goed idee als je toch al friet wilde gaan eten.)

Locatie en bereikbaarheid

Avonturenland Heerlen ligt aan de rand van het Imstenraderbos, in het complex waar vroeger uitgaanstempel La Diligence was gevestigd. Veel ouders die er nu met hun kind(eren) komen, zijn er ongetwijfeld nog op stap geweest. Wie weet zijn ze elkaar daar wel tegen het lijf gelopen!

Vanuit Adrem Autoverhuur Heerlen rijd je in Ten Esschen de N281 op. Neem de afslag richting Landgraaf (Zuid)/Kerkrade-West (vlak bij het Roda-stadion). Neem op de rotonde de tweede afslag en sla na 150 m rechtsaf naar de Zandweg. Rijd deze helemaal af en je hebt je bestemming bereikt.

Met Adrem Autoverhuur naar Avonturenland Heerlen?

Huur je in 2015 een personenbusje bij Adrem Autoverhuur Heerlen? Dan kun je een jaarkaart ter waarde van 49,50 euro voor Avonturenland Heerlen winnen. De winnaar maken we begin 2016 bekend op onze Facebook-pagina. Like onze Facebook-pagina en like en share dit bericht om kans te maken! Lees hier meer over dagjes uit met Adrem.

Laat een reactie achter

Related Posts

Baby

Wat is duurder: een kind of een auto?

‘Zou je nog een kind willen?’ ‘Weet je wat dat kost? € 120.000 tot ze 18 zijn! Daar kun je…

Lees meer »

Afkoop eigen risico huurauto

Is de afkoop eigen risico huurauto mogelijk?

Een auto huren is vandaag de dag snel en eenvoudig te realiseren. Je huurt bijvoorbeeld een auto voor je vakantie…

Lees meer »

Kun je in de sneeuw rijden zonder winterbanden in het buitenland?

Binnen Nederland is het niet verplicht om in de winter met winterbanden te rijden. Vanwege de veiligheid wordt het wel…

Lees meer »