Huren van een auto: vraag en antwoord

Frits Pieper
20 mei 2016

Sta je op het punt om een auto te huren? Lees hieronder dan alle feiten en weetjes voor het huren van een auto! Kom meer te weten over het huren van auto’s en voorkom onprettige situaties. Zo kan het soms zelfs goedkoper zijn om een auto te huren dan in je eigen auto te rijden.

1. Is het rijden in je eigen auto duurder dan huren?

Auto rijden kost altijd geld, maar vaak denken mensen dat het huren van een auto duurder is dan het rijden in je eigen auto. Wanneer je zelf auto rijdt betaal je verschillende kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, schadeherstel en nieuwe banden. Daarnaast moet je altijd voorbereid zijn op hoge kosten door onderhoudskosten. Wanneer je een auto huurt heb je deze problemen niet en kun je zorgeloos rijden. Lees meer en kom er achter of een auto huren goedkoper is dan het rijden in je eigen auto.

2. Kun je een huurauto laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk! Wanneer u moeite heeft om een auto of bestelbus op te halen, dan kunnen we de huur auto ook bezorgen. Daarnaast bieden we ook de service om u te vervoeren naar onze vestigingen, hiervoor hebben we een speciale taxi service ontwikkeld.

3. Wanneer heb ik een huurauto nodig?

Vaak denken mensen bij het huren van een auto aan vakantie, wanneer ze op de plek zelf niet over een auto beschikken. Maar ook in Nederland kan het erg handig zijn om een auto te huren, zelfs als je al over een auto beschikt. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, een bruiloft of een kinderfeestje. Bekijk alle 7 redenen om een auto te huren of de 7 bizarre redenen voor het huren van een auto!

4. Een auto voor een uurtje huren, kan dat?

Bovendien denken mensen vaak dat je bij het huren van een auto of busje verplicht bent om deze voor een langere periode te huren. Juist omdat je soms plotseling weg moet of snel producten moet vervoeren, is het mogelijk om auto’s of busjes te huren voor een uur of voor een dagdeel. Gaat je vrouw, vriendin, moeder of een andere vrouw de auto besturen? Bekijk dan auto’s waar vrouwen blij van worden.

5. Hoe huur ik een trouwauto?

Je trouwdag is de belangrijkste en mooiste dag uit je leven. Alles moet perfect zijn, zorg er daarom ook voor dat het huren van een trouwauto deze dag niet verpest. We hebben de belangrijkste tips, tricks en adviezen bij het huren van een trouwauto voor jullie op een rijtje gezet. Wil je je verloofde helemaal verrassen op deze dag? Bekijk hier dan wat de beste oldtimer cabrio is voor de zomer?

6. Hoe kan ik het beste een auto huren op vakantie?

Wanneer je op vakantie gaat is het fijn om te beschikken over een auto, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je waarheen gaat. Er zijn wel een paar belangrijke zaken waar je op moet letten. Lees verder en ontdek hier de beste tips voor het huren van een auto voor op vakantie.

Heb je zelf nog een bizarre ervaring met het huren van een auto? Of heb je andere handige tips en weetjes? Laat het ons dan weten door hieronder een reactie achter te laten! Een auto huren in Urmond en omgeving doe je bij Adrem!

Laat een reactie achter

Related Posts

private lease auto overnemen

Kun je de private lease van een auto overnemen?

Een private lease is een flexibele en kosteneffectieve manier om een ​​auto te gebruiken zonder het eigendom ervan te bezitten….

Lees meer »

Blauwe aut0

Wat is een hatchback?

Hatchbacks zijn een veel voorkomend gezicht op de wegen over de hele wereld. Waarschijnlijk heb je er onbewust al vele…

Lees meer »

Nijlpaard

Mag een nijlpaard mee in een huurauto?

‘Waarom vraag je dat?’   ‘Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben.’   ‘Denk je dat dat past: een nijlpaard in een…

Lees meer »